Hehkuva Hokka

Vuoden hokkalaiset

VUODEN 2017 HOKKALAINEN

Hokan seudun kyläyhdistys valitsi vuoden 2017 hokkalaiseksi Mikko Hokkasen. Nimityksellä kyläyhdistys haluaa kiittää pitkän työrupeaman kunnan luottamustoimissa tehnyttä Hokkasta. Hänen äänensä oli ratkaisevassa asemassa helmikuussa 2017, kun kyläparlamentin kuntalaisaloitetta käsiteltiin valtuustossa sillä seurauksella, että Kangasniemellä jatkaa yhä neljä kyläkoulua.

VUODEN 2016 HOKKALAINEN

Hokan seudun kyläyhdistys valitsi vuoden 2016 hokkalaiseksi Raija Lumikurun. Raijan perustama Käräjäniemen kesäkauppa on toiminut jo 25 vuoden ajan ja on edelleen kesäisin hyvin suosittu ja laajalti tunnettu.

VUODEN 2015 HOKKALAINEN

Hokan seudun kyläyhdistys valitsi vuoden 2015 hokkalaiseksi Toni Reinikaisen. Toni palkittiin myös Vuoden Poliisina. Hänen juurensa ovat syvällä Hokan maaperässä, vaikka hän toimiikin valtakunnallisesti, etenkin sosiaalisessa mediassa, Konstaapeli Reinikaisena.

VUODEN 2014 HOKKALAISET

Hokan seudun kyläyhdistys ry on valinnut vuoden 2014 hokkalaisiksi Henri Lappalaisen ja Pietu Heiskasen.

Pojat voittivat erävaelluksen SM-kultaa nuorten sarjassa 4.-7.9.2014 Kiilopäällä. Partionimellä Susipari kilpailleet kaverukset ovat oiva esimerkki hokkalaisen urheiluperinteen jatkumisesta tänäkin päivänä ja myös esimerkki muille maaseudun nuorille.

VUODEN 2013 HOKKALAINEN

Vuoden 2013 hokkalaiseksi valittiin kyläyhdistyksen hallituksen toimesta Jouko Häkkinen. Itseään vesihokkalaiseksi kutsuva Jouko on hokkalaisille ja kaikille kangasniemeläisille tärkeän puhtaan Puulan puolestapuhuja. Tarttumalla rohkeasti asioihin hän on saanut aikaan keskustelua ja herätellyt ranta-asukkaita myös toimintaan.

VUODEN 2012 HOKKALAINEN

Vuoden 2012 hokkalaiseksi valitsi kyläyhdistyksen hallitus Kangasniemen Kunnallislehden. Perusteluina hyvä yhteistyö ja uutisointi maaseudun hyväksi.